Ce lideri sindicali sau politicieni îl vor apăra pe Sorin Boza, dacă va fi pus pe făraş de Consiliul de Supraveghere al CEO?

Întrebarea zilei la Complexului Energetic Oltenia este care dintre liderii de sindicat din companie, promovaţi pe posturi de inspectori sociali, se vor ridica să îi ia apărarea în momentul în care managerul Sorin Boza va avea probleme. Cel mai probabil, niciunul dintre aceştia. Nu se va lega nimeni cu lanţuri de uşa de sediul de la Gară, nu va urla nimeni la megafon în Piaţa Prefecturii. Nu va face nimeni un plan de grevă sau de protest să îl susţină pe cel care i-a ajutat în ultimul an cu promovări şi cu toate cele. Liderii de sindicat îşi vor vedea interesul şi vor merge mai departe cu noul preşedinte al Directoratului şi vor vedea care este planul acestuia.

Trecutul e trecut

Şi politicienii vor proceda la fel. Se vor delimita la maximum de Sorin Boza pentru că voturile sunt cele care vor conta şi nu „managerul anului”, în mandatul căruia Complexul Energetic Oltenia a ieşit pe profit. Ce va fi de acum încolo este întrebarea, că este greu să ajungi sus, dar este şi mai greu să rămâi acolo. Politicienii o ştiu şi liderii de sindicat o ştiau. Iar liderii de sindicat sunt mult mai periculoşi decât politicienii, când vine vorba de interesele sindicale. Sorin Boza va fi uitat mult mai rapid decât se aşteaptă cineva, dacă situaţia o va lua rău la vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com