Ce le transmite conducerea CEO salariaţilor la final de an

„Ne apropiem cu pași mari de momentul in care anul 2018 va deveni istorie iar 2019 va începe in forța dorind sa se ridice măcar la nivelul anului pe care îl încheiem. Așa cum am procedat de fiecare data in ultimii 2 ani, consider ca este momentul potrivit pentru o scurta analiza a acestui an însă și un moment proprice pentru a ne propune acțiuni și target-uri pentru anul ce se pregătește sa înceapă.
2018 a fost un an bun. Când spun bun ma gândesc la realizările noastre ca și Complex Energetic și cred ca as putea sa reamintesc aici câteva din ele:
– după ani mulți impreuna cu partenerii sociali am găsit soluția sa creștem salariile tuturor angajaților noștri și sa mărim semnificativ cele 3 prime pe care fiecare angajat le primește pe parcursul unui an.
– am reușit sa deblocam procesul de expropriere atât de necesar carierelor noastre, obținând aprobarea Guvernului pentru 3 cariere( Roșia, Roșiuța, Jilț Sud)
– am reușim sa deblocam procesul de tăiere a fondului forestier in 4 cariere
– am reușit sa avem un dialog constructiv cu toți partenerii sociali
– am reușit sa angajam 20 de urmasi ai celor decedați angajați ai companiei noastre.
– am fost prima companie din România ce a încheiat contracte cu Inspectoratul Școlar Județean pentru 6 clase de învățământ dual.
– am reușit cu ajutorul Ministerului Energiei sa avem un memorandum aprobat de Guvern prin care sa acționăm in sensul găsirii ideilor legale privind soluțiile compensării creșterii aberante a valorii certificatului de CO2
– am reușit sa fim un actor important in noul mecanism al
Pieței de capacitate prin care ni se vor recunoaște costurile necesare menținerii in stare de funcționare a tuturor grupurilor energetice
– am reușit impreuna cu ajutorul ministerului Energiei sa pregătim documentațiile necesare accesării fondurilor de investiții din AFM , fonduri atât de necesare in 2019-2020 in vederea reducerii numărului de certificate de carbon pe care le platim.
– am reușit sa ne clasam in top 20 de societăți din România și deasemenea sa încheiem anul 2018 , al doilea an consecutiv, fără datorii la stat , bănci , furnizori și cel mai important la angajații noștri. Deasemenea încheiem anul acesta cu un rating B din partea principalelor bănci creditoare.
Și as putea continua…….. însă ma opresc aici.
As vrea sa adaug ca poate cea mai mare nerealizare o constituie creșterea numărului de accidente de munca și pentru anul ce vine ne propunem sa întreprindem acțiuni in constientizarea tuturor angajaților noștri dar și măsuri de îmbunătățire a condițiilor de munca.
Urmează un an foarte greu. Sunt însă sigur ca acest an ce va urma, va arată tuturor celor prezenți in piata de energie ca fără NOI siguranța sistemului energetic Român poate fi puternic afectată.
Trebuie sa avem încredere unii in ceilalți și sa continuam sa credem in aceasta companie pentru ca acest județ depinde de NOI și de activitatea NOASTRĂ.
Îmi doresc ca toți cei ce pot sa ne ajute sa o facă necondiționat. E timpul sa lăsam ambițiile și TOȚI sa ducem mai departe aceasta companie.
Va doresc tuturor sa fiți sănătoși in primul rând. Va doresc ca visele Dvs și a familiilor Dvs sa se realizeze și nu doar sărbătorile sa va fie fericite ci întreg anul ce vine fie plin doar de bucurii.
Poate nu e momentul propice sa o spun însă experiența prin care am trecut in aceste zile de sărbătoare când cel mai bun prieten al meu și al familiei mele a ales un drum mai bun sa urmeze, lăsând in urma lui o familie trista și puternic afectată de acest eveniment nefericit, ma face sa ma gândesc mult mai mult ca trebuie sa fim mai buni in tot ce facem dar și mai înțelegători unii cu ceilalți.
Sănătate tuturor și un 2019 plin numai de bucurii și realizări personale și profesionale”, potrivit unei postări a lui Sorinel Boza, managerul CEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com