Ce construieşte după mulţi ani CEO la Rovinari

Complexul Energetic Oltenia(CEO) a alocat fondurile necesare pentru construirea unei hale de confecţii metalice pentru UPRUM Rovinari. De foarte mulţi ani nu au mai fost aprobate investiţii în acest sector de activitate al Complexului Energetic Oltenia. Suma aprobată pentru realizarea investiţiei este una consistentă, astfel încât angajaţii unităţii respective vor beneficia anul viitor de o hală şi ateliere corespunzătoare pentru desfăşurarea activităţii.

Peste 1,3 milioane de lei

Lucrările de construire a halei de confecţii metalice de la Rovinari sunt evaluate la 1.388.142 de lei. Licitaţia va avea loc peste două săptămâni. Atelierele vor fi construite pe structură metalică uşoară şi ar putea fi gata foarte repede, dacă nu vor exista probleme cu organizarea licitaţiei.

Reparatie capitală maşini unelte aparţinând U.P.R.U.M. Rovinari

Complexul Energetic Oltenia a mai alocat suma de 350.000 de lei pentru alte lucrări de reparaţii capitale ale unor maşini şi utilaje aparţinănd subunităţii de la Rovinari. „Servicii de reparare şi de întreţinere a maşinilor şi aparatelor electrice şi a echipamentului conex. Înlocuirea sau reconditionarea reperelor uzate ce intra în componenta a doua masini unelte – un strung SP 8 si o masina de frezat universala FU 36, pentru aducerea lor în stare de functionare normala, conform prevederilor caietului de sarcini”, conform Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com