Casele de pensii au început să respingă dosarele de pensionare de la CEO

Casele de pensii au început să respingă dosarele de pensionare depuse de angajații Complexului Energetic Oltenia. Sindicatele sunt nemulțumite și cer ajutor politicenilor. O astfel de întâlnire a avut loc în județul Dolj. Legea 197, privind condițiile speciale de muncă nici nu este luată în calcul de casele de pensii.

„Un grup format din Dumitru Geornoiu, Cristi Vasile și Romeo Cruceru ne-am întâlnit la Perla Albestilor cu Domnul Deputat Dan Sorin Gheba din partea formațiunii politice USR ocazie cu care am solicitat sprijinul în vederea punerii în aplicare a Legii 197/2021.De asemenea ne-am exprimat nemulțumirea salariaților S.E Craiova 2 legata de respingerea dosarelor de pensionare pe Legea 263/2021 de Casa de pensii Dolj deși cererile de pensionare au fost făcute menționând Legea 197/2021.

Discutia a fost constructiva obținând promisiunea ca vom fi sprijiniți pentru deblocarea Legii 197/2022  și cu prima ocazie va depune o interpelare la Ministerul Muncii, la Casa  Națională de Pensii.Dorim in perioada următoare  să purtam discutii  și cu alți deputați sau senatori de Dolj în vederea obținerii sprijinului pentru deblocarea Legii 197/2021.”, conform uner postări a angajaților de la Termocentrala Craiova 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com