Care sunt pariurile lui Boza la CEO? Are doi oameni de bază.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a declarat la un post local de televiziune, că are doi oameni de bază la companie. Sorinel Boza a spus că este vorba de pariurile sale pentru structura de conducere a societăţii. Vizaţi sunt Sorin Olaru, directorul de Resurse umane, şi Gheorghe Dobriţanu, directorul Direcţiei Miniere.

„Sunt doi oameni de valoare.Doi oameni pe care i-am promovat. Sunt nişte câştiguri de-ale mele. Eu nu conduc singur la CEO. E o echipă mare la CEO, eu doar conduc această echipă. Pariul meu a fost să salvez această companie din groapa în care era. Este salvat este linişte, sunt locuri de muncă. Este un an bun cu perspective bune pentru 2018”, a declarat Boza.

Ce spun Gheorghe Dobriţanu  şi Sorin Olaru

Gheorghe Dobriţanu: „Noi susţinem Sistemul Energetic Naţional cu cele patru termocentrale ale noastre şi cu cele 10 cariere miniere pe care le avem”.

Sorin Olaru: „Avem 13.280 de angajaţi. Am avut un an nu uşor. Am prelungit un contract colectiv de muncă pentru încă un an cu beneficii majore pentru salariaţi. Am reuşit să punem în aplicare un plan de disponibilizare. Avem 20 de salariaţi în concediu medical până la finalul anului. O mie de salariaţi disponibilizaţi şi nu este uşor. Sunt salarii compensatorii, indemnizaţii de şomaj, venit de completare. Am mai acordat beneficii în toamnă. Am negociat cu sindicatele trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. În ianuarie negocierm contractul colectiv de muncă. Ne aşteaptă două luni de negocieri pentru contractul colectiv de muncă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com