Care este cel mai apreciat lider de sindicat din CEO?

Deşi nu ar putea părea aşa, există o competiţie clară între lideri, în interiorul mişcării sindicale din CEO. Iar competiţia are în vedere mai multe paliere. Unii vor să fie în graţiile lui Sorin Boza sau ale managerului, indiferent ce nume ar purta acesta. Alţii vor doar să critice, din principiu. Mai sunt sindicalişti care pozează în neutralitate, deşi ar spera la o relaţie „avantajoasă” cu administraţia. Mai sunt liderii din trecut care s-au avântat şi pe terenul minat sau binecuvântat al afacerilor.

Nu există lider care să nu spere că e credibil

Cel mai mult tânjesc liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia după credibilitate. Este elementul care îi ridică sau care îi coboară în faţa membrilor de sindicat. Din acest motiv unii sunt foarte atenţi cu propria imagine şi la ce declară în spaţiul public sau pe reţelele de socializare. Aproape că nu există lider de sindicat care să nu fie „agăţat” cu ceva, de oricine, să i se impute că a cerut ceva, că a fost implicat în ceva, că a beneficiat de ceva, de un mal de mare, de o diurnă, de o maşină, de o amantă, de o afacere, de o ruletă, de o cârdăşie cu vreun director, de vreo masă caldă, de o clasă de salarizare. Unii fac greve pentru a mai negocia ceva cu administraţia sau cu altcineva, alţii s-au dedulcit şi la politică.

Liderii de sindicat

Gabriel Căldăruşe pare să aibe pe veci lipită pe spate poza lui Laurenţiu Ciurel şi nu va scăpa de ea până când va pleca din companie sau până la pensionare. Lui Doru Crăete i se reproşează că are clase multe, deşi e de pe vremea lui Ceauşescu în companei şi se apropie de pensie. Nu i-a imputat nimeni niciodată că nu este un specialist. Şi nu avea cum. Dumitru Pârvulescu preferă în ultima perioadă să fie mai degrabă evaziv, decât tranşant. Nelu Roşca de la a poza prea mult a ajuns să stea prea mult la cutie. Manu Tomescu pare cel mai hotârât să dea cărţile pe faţă şi depinde cum va juca în continuare, ca să nu i se lipească şi lui o ştampilă. Unii l-au cerut chiar pe o funcţie mai importantă, dar a preferat să joace pe cartea modestiei. Cristi Lădaru nu a ieşit până acum public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com