Care a fost eficența managementului privat la CEO?

Problema este că de la înființare și până în prezent, Complexul Energetic Oltenia a funcționat aproape numai pe pierdere. Care a fost eficiența managementului privat și a înființării unei astfel de companii și a politicienilor care ar fi trebuit să vină cu politici bune pentru Sistemul Energetic Național?! Foarte rar în perioada managementului corporatist la Complexul Energetic Oltenia lucrurile au mers bine și a apărut o rază de speranță, că va fi mai bine în anul următor.

În anul următor nu a apărut nimic bun, ci numai datorii și plata certificatelor de CO2, la un preț din ce în ce mai mare. Lucrurile au mers din rău în mai rău. Problema este că nici răspunderea managerilor corporatiști nu a existat și aproape nimeni nu a răspuns pentru managementul implementat la companie.

Din piedere în pierdere și de la un an la altul s-a pierdut din personal. Prin externalizare, prin plecare cu plăți compensatorii, prin pensionări sau disponibilizări colective. Unde mai pui că a fost vorba de un fals management privat pentru că politicul a știut să își impună oamenii în fruntea companiei. Mai bine de 90% dintre aceștia nu au avut habar de domeniul energetic sau de minerit și au ridicat doar mâna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com