Cârciumaru vrea să taie în carne vie la PSD

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, face vineri o şedinţă de BPJ, în care şi-a propus să pună ordine în partid, punând pe tapet toate problemele care au apărut în spaţiul public în ultimele luni. Este vorba în primul rând de lupta internă, care a devenit publică, pentru candidatura la fotoliul de primar de Târgu Jiu. Foarte mulţi social-democraţi au vorbit pe tema respectivă. Au apărut chiar şi potenţiali candidaţi, deşi alegerile sunt în 2020. Chiar şi preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, a vorbit la un moment dat despre cum ar putea să arate profilul candidatului pentru Târgu Jiu. Cârciumaru a ieşit însă public la vremea respectivă şi i-a tăiat elanul lui Weber. Chiar şi acesta din urmă s-a arătat dispus să candideze la fotoliul de primar de Târgu Jiu, deşi are apele aranjate pentru încă un mandat în parlament, cel puţin cât Liviu Dragnea va conduce PSD la nivel central, dar poate şi după.

Unii vor începe să se promoveze agresiv pentru a căpăta notorietate

Florin Cârciumaru le va cere celor din partid să păstreze în interiorul partidului discuţiile sau disputele pe tema candidatului la primărie, mai ales că încă nu a fost întocmită lista pe care se vor afla candidaţii care vor fi supuşi sondării opiniei publice. În urma sondajelor ar putea fi stabilit şi candidatul pentru Primăria Târgu Jiu, mai ales dacă acestea vor fi relevante şi vor decide un candidat care să se detaşeze în mod clar faţă de urmăritori şi faţă de primarul în funcţie.

Este clar că în PSD va avea loc o campanie internă pentru fotoliul de candidat la Primăria Târgu Jiu. Pe de altă parte, aspiranţii sunt în acelaşi timp conştienţi că trebuie să se promoveze cât mai mult, dacă vor un loc bun în sondaje şi o campanie de promovare doar în interiorul partidului nu îi va ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com