Cârciumaru vrea loc de muncă de la partid după ce va pleca din Senat

Senatorul de Gorj, Florin Cârciumaru, a lăsat să se înțeleagă faptul că partidul ar trebui să se ocupe să îi găsească un loc de muncă după ce nu va mai fi parlamentar. Fostul primar din Târgu Jiu a declarat la un post local de radio că șeful CJ Gorj, Cosmin Popescu, ar fi trebuit să se gândească la faptul că, după ce nu va mai fi senator, Cârciumaru va rămâne fără loc de muncă, pentru că abia în mai 2021 va ieși la pensie.

Prin urmare, după ce a schimbat partidul, acum Pro România va trebui să îi găsească un loc de muncă lui Florin Cârciumaru.
O variantă pentru Florin Cârciumaru ar fi Aparegio Gorj, să rezolve problemele cu apa și canalizarea. Poate o dura tot 16 ani. Sau la Edilitara Public. Ar fi exact lângă sediul partidului și ar avea unde merge la suc. Cert este că, dacă Pro România nu va obține un parlamentar la Gorj, va scăpa rapid de Cârciumaru și va opta pentru întinerirea partidului. Cârciumaru era guru dacă ar fi rămas la PSD și ar fi găsit mai repede de lucru. La Pro România nu se știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com