Cârciumaru, tot mai aproape de Romanescu

Fostul președinte al PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, este în relații tot mai apropiate cu actualul primar de Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Parlamentarul este obligat mai nou să îi cânte în strună lui Marcel Romanescu, având în vedere că primăria trebuie să achite oalele sparte în mandatul lui Cârciumaru, în relația cu Pandurii Târgu Jiu.

După cum se știe, primăria este bună de plată, dată fiind decizia instanței de judecată. Toți asociații Clubului de fotbal au de plătit suma de 3,2 milioane de euro către clubul controlat de Marin Condescu. Cârciumaru vrea să se asigure că primăria își va plăti partea și nu se va îndrepta către fostul primar pentru recuperarea sumelor achitate. Acest lucru ar echivala cu un dezastru pentru senator.

Ce a decis instanța

„Respinge apelurile pârâţilor. Admite apelul reclamantului. Schimbă sentinţa, în sensul că admite în parte acţiunea.

Obligă pârâţii să plătească reclamantului despăgubiri, conform variantei I a raportului de expertiză contabil întocmit de expert Bârhoată Ana, astfel: Societatea Complexul Energetic Oltenia SA – 6.398.608,88 lei; Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei; Consiliul Judeţean Gorj – 769.543,23 lei; Artego SA – 4.898.219,86 lei şi U.S.M.O. – 516.983,76 lei. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţa publică. Document: Hotărâre 698/2019 18.09.2019“, potrivit instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com