Cârciumaru, „supărat rău de tot” pe Boza! A intervenit la secretarul de stat Vişan

Florin Cârciumaru a povestit la Radio Infinit, cum a reacţionat când a auzit declaraţia lui Sorin Boza, cum că nu i pasă de angajaţii Artego. Senatorul spune că s a supărat foarte şi chiar l a sunat pe secretarul de stat din Ministerul Energiei, Vişan, să i spună directorul CEO să îşi corecteze declaraţia.

„M- am supărat rău de tot când am văzut declaraţia respectivă. L- am sunat pe domnul secretar de stat să ia legătura cu Boza, , să corecteze declaraţia. A fost o declaraţie nefericită . Indiferent cât ai ţine la colectivul tău, la oamenii tăi, tu în calitate de manager general, nu poţi să faci asemenea declaraţii. Aici n- am fost de acord cu dânsul. M- am supărat şi în ziua de azi sunt supărat pe declaraţia respectivă, a declarat Cârciumaru.

Vrea întâlnire între 4 ochi cu Boza

Cârciumaru a povestit şi cum a intervenit pentru a-i pune pe David şi Boza la masă, pentru a se împăca. Prima dată a vrut să se ducă chiar el la întâlnire, dar pentru a nu se considera că totul e politic, l- a trimis pe Cosmin Popescu, şi el tot politician.

„ Mai las timpul să mai treacă puţin şi merg la o discuţie între 4 ochi cu domnul director . Nu se poate face o asemenea greşeală la acest nivel de conducere. Şi vreau să port discuţia respectivă cu recomandările unui om care a condus societaţi cu oameni mulţi, care a condus Primăria Târgu Jiu. Declaraţia dânsului a inflamat populaţia din Gorj şi foarte a trebuit să ne implicăm ca să revenim la o stare de normalitate,” a declarat presedintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com