Cârciumaru pune parul pe PSD Târgu Jiu! Adrian Tudor: Nu urmărim să ne luăm gâtul între noi.

Florin Cârciumaru, liderul organizației PSD Gorj, nu mai are răbdare cu tinerii voioşi din organizaţia locală Târgu Jiu, respectiv pensionabilii şi scoate parul de după uşă. Senatorul nu mai vrea să mai audă de vreun act de indisciplină şi de rufe spălate în public sau măcar specualţii că în partid ar fi altceva decât pace şi prietenie. Fostul primar a realizat că atât în partid, cât şi în Consiliul Local sunt clar probleme care, dacă nu vor fi gestionate acum, mai târziu s-ar putea să îi depăşească pe politicienii vizaţi.

Convocare pentru Târgu Jiu

Preşedintele PSD Gorj va purta discuţii cu viceprimarii de la Târgu Jiu, care sunt şi liderii organizaţiei locale a partidului. Le va aminti, probabil, că mai sunt totuşi doi ani şi jumătate până la alegerile locale şi nu este cazul să intre prematur în campania electorală. Până atunci Cârciumaru pune batista pe ţambal, întrebat dacă ar exista ceva fricţiuni între Aurel Popescu şi Adrian Tudor. Lupii tineri din PSD Târgu Jiu l-ar dori tras pe linie moartă pe Aurel Popescu. Chiar şi Florin Cârciumaru recomanda ca Aurel Popescu să facă un pas în spate. Culmea este că tocmai Adrian Tudor nu a ascultat de sfatul naşului său şi a decis să continue cu Aurel Popescu. Acum au început să se spargă bubele: „Nu este adevărat. Totul este la nivel de zvon. Am discutat cu domnul Tudor şi nu este adevărat. O să discut cu domnul Popescu. O să organizez o întâlnire să discut cu ei şi o să văd ce se întâmplă în Consiliul Local. Nu este corect ce se întâmplă în momentul de faţă în Consiliul Local”, a declarat Florin Cârciumaru

Tudor neagă planul

„Domnul Adrian Tudor este cel care a cerut în Biroul Municipal a cerut un vot pentru a-i oferi încrederea domnului Aurel Popescu. Se încearcă destabilizarea PSD. Chiar şi la judeţ s-a vehiculat că cineva vrea să îi ia locul actualului preşedinte. La PSD nu urmărim să ne luăm gâtul între noi”, a menţionat Adrian Tudor, care a precizat la un post local de radio că nici la un mandat de primar nu îi stă gândul în 2020.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com