Cârciumaru îi aplică o lovitură sub centură lui Romanescu. Ce a anunţat că va face!

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, îi aplică o lovitură sub centură primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Cârciumaru a declarat la un post local de televiziune că nu se poate ca municipiul Târgu Jiu să fie inundat de zeci de ori în ultimul an şi să nu fie luate măsuri cu sistemul de canalizare sau pentru a bloca pătrunderea apei în Parcul Central, în zona operelor brâncuşiene. Fostul primar a declarat că vinovaţi de situaţie sunt cei de la Hidroconstrucţia şi modul în care aceştia ar fi realizat anumite lucrări în ultimul său an de mandat ca primar.

Potrivit lui Cârciumaru, la următoarele ploi îi va suna personal pe şefii Aparegio şi Edilitara să trimită echipe pe străzi, să intervină la sistemul de canalizare, dacă vor fi inundaţii.

Cârciumaru a făcut, la Tele 3, declaraţii legat de Stadionul Municipal, că primarul ar trebui să îi trimită săptămânal la Bucureşti pe şefii de la Investiţii, să insiste pe lângă ministere, pentru a se obţine avizele necesare alocării sumei de 5 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus de mai multe ori că situaţia canalizării din Târgu Jiu a fost încurcată în perioada PSD.

De precizat că Florin Cârciumaru a reiterat ideea că nu va candida din nou pentru postul de primar de Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com