Cârciumaru iese la rampă în scandalul de la Motru. Şi-a adus aminte că e preşedinte la PSD Gorj.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, şi-a adus aminte că este şef de partid şi s-a gândit că ar trebui să mai rezolve problemele politice ale organzaţiei judeţene. Astfel, îi va chema la discuţii pe primarul şi viceprimarul din Motru. Este vorba de Gigel Jianu şi de Cosmin Morega. Cei doi nu se înţeleg pe marginea proiectelor pentru comunitatea locală.

Vrea detensionarea situaţiei

„Voi interveni în scandalul politic de la Motru și voi purta discuții pentru detensionarea situației atât cu primarul liberal Gigel Jianu, cât și cu viceprimarul Cosmin Morega. Am răspuns deja solicitării venite din partea administrației publice locale și am purtat o primă discuție atât cu președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, cât și cu Dorin Hanu, președintele PSD Motru. Aceștia au fost de acord ca săptămâna viitoare PSD și PNL să aibă o întrevedere comună la Motru pentru a discuta pe marginea tensiunilor din Consiliul Local. Cheia succesului în ceea ce privește colaborarea la Motru, stă în mâinile primarului Gigel Jianu. Se poate găsi o cale de colaborare”, a spus Florin Cârciumaru.

Despre Dragnea

Cârciumaru a vorbit ieri şi despre situaţia lui Liviu Dragnea în partid şi spune că şeful său politic nu ar trebui să demisioneze: „Nu consider că Dragnea ar trebui să demisioneze, majoritatea membrilor PSD Gorj sunt de partea lui. Nu m-am consultat cu membrii partidului, dar sunt sigur că marea majoritate a acestora sunt de partea lui Liviu Dragnea. Justiția este cea care trebuie să hotărască în acest caz. În cadrul Comitetului Executiv Național al partidului care va avea loc săptămâna viitoare la Herculane va fi luată în discuție și această problemă”, a spus Florin Cârciumaru.

Despre Ponta  

În rest, liderul PSD Gorj are cuvinte de laudă faţă de deputatul de Gorj, Victor Ponta: „PRO România va atrage membri de la toate partidele. Poate intra în Parlamentul României la viitoarele alegeri. Dacă Victor Ponta va reuși să se organizeze bine în teritoriu, va atrage la PRO România capital de la toate partidele. Am în continuare o relație de prietenie și de colaborare cu Victor Ponta”.

Nu vrea să audă de Romanescu

Dacă pe Ponta îl laudă, Cârciumaru nici nu vrea să audă de primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu(PNL). Acesta s-ar face vinovat de scandalurile de la Transloc şi de la Poliţia Locală. Romanescu ar fi trebuit să găsească soluţii, fiind şeful primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com