Caragea vorbește despre o aripă comună PSD Pro România

Ciprian Florescu, Alin Văcaru și Dumitru Turbăceanu s-au aflat împreună la Cumpăna dintre ani. Este vorba de îngemănarea politică a politicienilor din garda tânără a PSD, comparată la un moment dat cu niște lupi tineri. Ciprian Florescu și Dumitru Turbăceanu fac parte din PSD, în timp ce Alin Văcaru este unul dintre cei încă rămași la Pro România. În funcție de cum stau în sondaje cei trei ar putea sau nu să se mai regăsească în prima linie a politicii locale. Cele mai mari șanse de reușită le are Dumitru Turbăceanu cu un nou mandat de primar. În ceea ce îi privește pe Florescu și Văcaru, viitorul celor doi e sub semnul întrebării, dacă vine vorba de accesul pe posturi alese.

„2020, an greu pentru PSD !

In noaptea de revelion, cei doi fosti prefecti de Gorj au parafat intelegerea politica si tovarasasca de a-i da jos pe Weber si Cosmin Popescu. Ca sa fie siguri ca nu se vor trada cum au facut alti politicieni in 2004, la Manastirea Polovragi, au chemat un popa primar sa-i colinde si sa le sfinteasca intelegerea. Melodia serii, cantata de aceasta formatie a fost intre doua pahare si sauna pentru refacere, „cine a fost Misu in Gorj “.

P.S. : Uitandu-se cu jilt la curcanul de pe masa cand plecau in piscina, ca sa nu ii auda „inamicul” se gandeau ce bine e cu curcanul in fata,avand in vedere ca Weber si Cosmin Popescu vor fi istorie.”, potrivit unei postări a lui Viorel Caragea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com