Caragea crede că PSD s-ar putea reseta în opoziție, dar are cu cine?

Fostul candidat la fotoliul de primar de Târgu Jiu, Viorel Caragea, este de părere că PSD ar avea o șansă în opoziție. Condiția reformării și resuscitării este ca actualii șefi să facă un pas în spate, iar din spate să fie promovate cadre credibile și profesioniști pe anumite domenii de activitate. Este greu de crezut că boșii din fruntea PSD se vor da la o parte pentru a face loc altui val de politicieni social-democrați, în măsura în care aceștia și există.

„PSD-ul de ieri/ PSD-ul cel de azi .In orice democratie, la pierderea guvernarii orice partid se reinoieste si se reseteaza.

Vineri a început campania electorala pentru prezidentiale. La Targu-Jiu toti directorii PSD-isti au stat acasa .Doar 2 primari si cativa tineri luptatori. Istfanel Costel Zapciu, Maioreanu Gheorghe si altii care au ajuns pe anumite pozitii prin acest partid si betivaneli create ca sa aiba curaj la pupincurisme,disparuti total .Pulsul are o noua sansa sa faca ceva daca nu va face aceleasi greseli ca fostii aliati din USL. Primarii deja sunt in fierbere pentru pierderea guvernarii si din ce in ce mai multi vor sa raspunda vinovati. Vom vedea joi daca au si curaj la CEX .

P.S : Gorjul trebuie sa scape de grija grupurilor de interese ale lui Vacaru,Teodorescu,Romanestii si Florestii.Ponta, dupa tradarea lui Geoana in 2008 si Antonescu in 2016 a tradat din nou .Daca nu invata ce este onoarea si demnitatea e mare pacat.

Din calitatea de procuror nu poti sa devii duplicitar in asa fel .Doar Basescu il depaseste!”, conform lui Viorel Caragea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com