Când se împart cele 25 de milioane de lei din rectificarea de buget la CEO

Sindicatele şi administraţia Complexului Energetic Oltenia se vor întâlni pe 23 octombrie pentru a stabili cum se vor repartiza fondurile care sunt disponibile în urma rectificării de buget de la companie. Este vorba de suma de 25 de milioane de lei. Banii sunt necesari pentru plata zilelor lucrate suplimentar de către mineri şi energeticieni ca urmare a creşterii cererii de energie electrică pe bază de cărbune. Cererea va creşte şi în lunile de iarnă, având în vedere că va spori consumul ca urmare a gerului.

Mai sunt bani şi din economia la fondul de salarii

Se estimează că fiecare angajat va beneficia de câteva sute de lei în urma rectificării de buget. De asemenea, tot în şedinţa Comisiei mixte de luni dintre sindicate şi administraţie se va discuta şi pe tema economiei la fondul de salarii care depăşeşte 3 milioane de lei. Astfel, sunt premise ca angajaţii companiei să câştige mai mulţi bani pe final de an.

One thought on “Când se împart cele 25 de milioane de lei din rectificarea de buget la CEO

  • 19 octombrie 2017 la 13:21
    Legătură permanentă

    Ba dar daca tot aveti ceva bani de dat la mineri de ce nu dati sub farma de kau 1si 20% calculati cu cat la suta vine peste suta la sut si dati 2-3 luni un kau mai mare sa beneficieze si fraerul ala care nu are pile sa lucreze 7-8 duble cum au pilosii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com