Campanie SOS, Salvaţi CEO! Nu importului de energie!

Unul dintre sindicatele din cadrul Complexului Energetic Oltenia a iniţiat o campanie de promovare a rolului companiei în cadrul Sistemului Energetic Naţional şi la nivel judeţean şi regional. De asemenea, Sindicatul Liber EMC Roşia vorbeşte despre Complexul Energetic Oltenia ca despre unul din principalii contributori la bugetul de stat. Este vorba de o sumă de peste 500 de milioane de lei. Banii respectivi asigură lefurile pentru 200.000 de bugetari. Totodată, Complexul Energetic Oltenia asigură direct salarii pentru peste 13.000 de angajaţi şi indirect la peste 130.000 de persoane, reprezentând familii sau beneficiari, furnizori sau prestatori.

Nu importului de energie electrică

„Complexul Energetic Oltenia (CEO) asigura in prezent peste 13.000 de locuri de munca in mod direct si, indirect, alte peste 130.000.

De asemenea, tinand cont ca suma platita de C.E. Oltenia catre bugetul consolidat al statului se ridica la valoarea de cca 500 milioane lei anual, putem spune ca aceasta societate care este un producator ale carui surse financiare provin din activitatea desfasurata si nu din banii PUBLICI, asigura SLARIILE unui numar de peste 200.000 BUGETARI.”, potrivit Sindicatului Liber EMC Roşia. Prin închiderea Complexului Energetic Oltenia s-ar trece în mod obligatoriu la importuri de enegie. Compania are contracte în acest an de 2.000 de megawaţi oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com