Campanie la nivel central: CEO, considerat mare datornic

Presa centrală a iniţiat o campanie care are în centru companiile de stat cu datorii la stat. „Companiile de stat uită să îşi plătească taxele şi impozitele, culmea, tot la stat. Un top zece al celor mai datornice companii publice arată că, însumate, restanţele acestora la buget de stat au ajuns anul trecut la aproape 270 de milioane euro, cât bugetul unui oraş mare din ţară, cum ar fi Timişoara.

 

Cap de listă este Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie electrică din ţară, cu datorii la bugetul de stat de 102 milioane de euro în 2017. Din banii aceştia, statul ar fi putut construi 20 de spitale orăşeneşti cu peste 100 de paturi.”, conform observator.ro

 

CEO şi-a plătit datoriile la stat

 

Potrivit administraţiei Complexului Energetic Oltenia, campania începută la nivel naţional se bazează pe informaţii incorecte. „CE Oltenia a achitat toate obligatiile fiscale catre Bugetul Consolidat al Statului, fapt confirmat prin Certificatul de Atestare Fiscala emis de ANAF in data de 16.01.2018, care arata ca societatea figureaza cu suma de 0 lei ca si obligatii de plata si/sau sume de rambursat la data de 31.12.2017”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com