Campanie de strângere de fonduri pentru micuța Amina

CSM Târgu Jiu se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru operațiile de care are nevoie Amina Maracu, de 3 ani, din municipiu, grav bolnavă. Fetița are nevoie de tratamente pentru că suferă de nanism.

„Hai să ajutăm un copil să meargă normal, …și după, să speram că o să poată și alerga‼️ În calitate de antrenor și de părinte, îmi doresc pentru copiii mei să facă sport, să alerge, să fie sănătoși… din păcate  nu toți părinții sunt „așa norocoși „, …este și cazul Cameliei, mama unei fetițe minunate, care își dorește să o vadă pe fetița ei că poate „umbla normal”. Cei care vor și pot sa facă o faptă bună, vă rog sa mă contacteze în privat( Facebook, Telefon,etc) , sau sa o contacteze pe mama Aminei!

Micuța Amina în vârstă de trei anișori, diagnosticată cu o formă rară de NANISM si DISCONDROPLAZIE OSOASĂ, este încrezătoare în șansa la o viață normală! Amina trebuie să treacă printr-o serie de intervenții chirurgicale, pentru a putea merge, tratament  in străinătate pentru creștere, iar pentru  asta are nevoie de noi toți! P.S. Miercuri , la Sala Sporturilor din Târgu Jiu ,ora 18:00 , Amina v-a fi prezenta la jocul de handbal dintre CSM Târgu Jiu 🆚️ SCM Râmnicu Vâlcea ,o puteți vedea și o puteți ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com