Campanie de sterilizare a animalelor, la prețuri sociale

Asociația ProAnimals pregătește în noiembrie 100 -120 locuri în Campania Socială Sterilizări Câini și Pisici Rasa Comună.

PROGRAMARI :  contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), si ASTEPTATI sa va contactam.

‼️Ce inseamna Program Social? In parteneriat cu cabinetul nostru colaborator, programul social , cu locuri limitate lunar, inseamna ca dvs veti achita o parte din costuri iar asociatia Pro Animals o alta parte!

Cost social pisici – 50 ron

Cost social caini -100 ron

Ne-ati demonstrat in luna Octombrie ca acest program este binevenit si apreciat, haideti sa continuam! Astfel, cu implicarea dvs. vom putea sa sterilizam si mai multe animalute! Haideti sa IUBIM RESPONSABIL!

⁉️De ce “social” ?!⁉️

Asa cum am anuntat acum cateva saptamani, anul acesta am fost depasiti de numarul de solicitari si campanii pe care le-am desfasurat gratuit la nivelul judetului Gorj!

Intrucat, din 2006 cand am organizat prima campanie gratuita, tot acest program a fost sustinut in totalitate de Asociatia Pro Animals impreuna cu organizatiile partenere,  am ajuns in situatia de a nu mai putea desfasura gratuit campaniile si, pentru a ajuta, am gasit o alta varianta….un program social!

Deoarece, aceasta problema este a noastra a comunitatii din care facem parte, neexistand niciun suport din partea autoritatilor locale,  consideram ca este normal sa ne unim fortele si noi si dvs pentru a merge inainte!

‼️Totodata, daca doriti sa continuam acest program, daca intelegeti CAT DE IMPORTANTE SUNT CAMPANIILE DE STERILIZARI pentru comunitatea noastra si daca doriti sa ajutati concret, cand veniti cu animalutul la cabinet puteti sa donati direct in cutia de donatii sau in conturile noastre. Va multumim!

Nume titular: Asociatia Pro Animals

Banca Transilvania

Cont ron: RO06BTRLRONCRT0026740703

Cont euro: RO53BTRLEURCRT0026740703

Va rugam, daca va permiteti financiar sa sterilizati un animalut intrebati la cabinetul nostru colaborator de posibilitatea achitarii in totalitate a costului interventiei si lasati locul liber pentru persoanele care nu isi permit. Multumim

Abandonul animalelor este inca “ in floare” in ciuda faptului ca este considerat infractiune iar fapta se poate pedepsi cu inchisoare! Sterilizarea salveaza vieti!! Peste tot vedem poze cu catei abandonati, haideti oameni buni sa  ne implicam activ si sa sterilizam!

⁉️STIATI CA ……refuzul sterilizarii cainilor fara pedigree se sanctioneaza cu amenda intre 5000 si 10.000 ron conform legii nr. 258/2013?!

Împreună putem reduce numărul animalelor fără stăpân și să stopăm abandonul cat si cruzimile fata de acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com