Călinoiu se face că plouă, fiindcă nu a făcut nimic pentru modernizarea Secţiei Ginecologie

Fostul şef al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinou, s-a obişnuit să iasă la lumină în ultimele săptămâni şi să se exprime pe marginea neajunsurilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Sigur că tentaţia a fost mare pentru că ştia cu ce se mănâncă problemele acolo, dar dacă ştia, de ce nu le-a rezolvat în atâţia ani de mandat la Consiliul Judeţean Gorj? Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu este în administrarea Consiliului Judeţean Gorj din 2010 şi era suficient de mult timp pentru a da o bidinea măcar prin Secţia Obstretică-Ginecologie, care a ajuns ruşinea ţării.

Putea căra var cu plasa şi tot o zugrăvea

Consilierul judeţean Victor Banţa susţine că Ion Călinoiu s-ar afla în spatele articolelor de presă despre secţia Ginecologie. Culmea! Tocmai Călinoiu care avea posibilitatea în atâţia ani să facă ceva, nu să arunce vina pe Cosmin Popescu. Acesta s-a executat imediat şi patru saloane au intrat în reparaţii.

Ei bine în spatele articolelor stau medicii şi mamele care îşi riscă sănătatea în secţie. Unele mame mai pleacă şi cu stafilococ auriu acasă sau la alte spitale, să scape de necazuri. În mod normal, Ion Călinoiu ar trebui să stea ascuns acum în clădirea SGA sau după o cascadă şi să îi lase pe alţii să dea cu bidineaua la Ginecologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com