Căldăruşe se ia la trântă cu Sindicatul de la Roşia

În spaţiul virtual continuă războiul dintre sindicaliştii din SMEO şi cei din FNME. Lupta se poartă pe de o parte între Gabriel Căldăruşe, acuzat că este sindicalist mason care a luptat de partea administraţiei conduse de Ciurel, iar pe de altă parte Sindicatul Liber EMC Roşia.

„În urma manipulărilor emise în spațiul public de domnul Gabriel Căldărușe, un lider de sindicat care în ultimii ani a stat mai mult pe la adunările MASONICE și prin birourile politicienilor, decât prin carierele miniere, ne vedem obligați să facem câteva precizări: – Sindicatul Liber EMC Roșia este un sindicat constituit de minerii Carierei Roșia cu zeci de ani în urmă ci nu este un sindicat ARTIFICIAL așa cum e SMEO, care este un sindicat galben creat de administrația C.E.Oltenia, la comandă politică a grupurilor de interese din județul Gorj ; – Noi știm că scopul unui sindicat galben așa cum este SMEO, este de a nu fi respectat CCM-ul, mai ales acolo unde prevede reguli clare care vin în sprijinul salariaților ! Deci scopul SMEO este de a face pe sub masă tot felul de acorduri cu administrația companiei.- În postarea comunicatului este afișat articolul 153 din CCM, iar pentru noi este foarte clar enunțul acestui articol și faptul că el nu a fost respectat ! Dar pentru un sindicalist galben, așa cum este Căldărușe, un sindicalist vândut administrației și grupurilor de interese din jurul C.E.Oltenia, mai importante sunt interesele lui personale decât interesele generale ale minerilor și energeticienilor ce lucrează în această companie.

Căldăruşe le dă replica

Gabriel Căldărușe îi critică la rândul său pe cei de la Sindicatul EMC Roşia care nu scapă vreun prilej să îl atace şi să îl ironizeze pe reţelele de socializare. „Lansează atacuri ca să-și ascundă nepriceperea în negocierile cu administrația. Spre deosebire de ei care au 6-7.000 de lei eu nu sunt angajat al CEO. Nu ştiu că este un scandal între lideri. Au venit cu nişte chestii derizorii. Solicitau nişte creşteri de cre trebuia să le fie ruşine. Încearcă să îşi ascundă incompetenţa şi lansează atacuri. Ar trebui să realizeze că au început să plictisească cu astfel de lucruri”, susţine președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com