Cabanierii, nemulţumiţi că Rânca nu se vede la televiziunile centrale

Cabanierii din Rânca au ajuns la culmile disperării în acest sezon de iarnă, după ce drumul naţional care face legătura între staţiune şi oraşul Novaci a fost închis pentru a şasea oară. Unul dintre cei nemulţumiţi este Constantin Pănescu, preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca, supărat că presa ar transmite de fiecare dată tot ce e rău despre staţiune, dar nu şi când vin mulţi  turişti.

Cu toate acestea, Rânca, în ciuda peisajelor frumoase, este pentru mulţi o adunătură de viloaie ale unor potentaţi, cu mari probleme de infrastructură şi cu un domeniu schiabil nepus foarte bine în valoare, la nivelul epocii actuale.

„…sa vii numai cand este de rau pentru zona, iar cand este plin de turiști, dati din Valea Prahovei, Păltiniș și Straja! In vacanta trecuta din NOUA (9) zile nu ati dat o(1) secunda din Ranca, iar acum cand e drum închis sau viscol sunteti ca pradatorii asupra unei prade!!! Ca și acum trei săptămâni în urmă!!!”, potrivit lui Constantin Pănescu, preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com