Burse de mii de euro oferite la Târgu Jiu

Balul Rotary 2018 organizat pe 4 mai la Târgu Jiu va avea ca rezultat acordarea unor burse de mii de euro. În cadrul acestui eveniment vor fi acordate trei burse de excelență pentru tinerii ce studiază în Județul Gorj.

Bursele de Excelență vor fi acordate în urma derulării unei competiții începută în 19 martie, competiție la care cei care doresc se mai pot înscrie până vineri 20 aprilie 2018

Bursele de excelentă acordate urmăresc identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români.

Pentru BURSA DE EXCELENȚĂ ROTARY se pot înscrie elevii, studenții sau masteranzii care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele/Universitățile din Județul Gorj și care îndeplinesc următoarele condiții:

–           au domiciliul în Județul Gorj;

–           sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs;

–           s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesionala și sociala, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50.

Mai multe informații privind desfășurarea acestui Concurs se găsesc pe site-ul clubului http://www.rotarytargujiu.ro/proiecte

În cadrul Balului Rotary 2018 va susține un recital extraordinar, Nicu Alifantis.

Evenimentul va avea loc în Sala Ronda din cadrul Complexului Anna Events de pe Insulița din Târgu Jiu.

Balul are drept scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului Burse de Excelență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com