Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi e doar pentru salariul minim

Cele mai multe locuri de muncă puse la dispoziţie la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi sunt pentru cei cu studii medii şi care debutează în câmpul muncii cu salariul minim pe economie. AJOFM Gorj va organiza în data de 20 OCTOMBRIE 2017, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi”, din str Tineretului nr 1, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI.

Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la acestă acţiune.  În vederea informării atât a celor interesaţi în mod direct ( tineri absolventi, someri, agenţi economici ) cât şi a opiniei publice din judeţ despre organizarea acestei burse a locurilor de muncă, despre subvenţiile oferite angajatorilor conform prevederilor Legii nr 76 / 2002, modificată şi completată, a fost realizată o campanie de mediatizare prin apariţii radio-televizate pe posturile locale şi regionale audio video precum şi prin publicarea în massmedia scrisă locală şi regională a unor comunicate de presă. De asemenea, au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori. Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj au desfăşurat acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă .

426 de locuri de muncă

Până la această dată, au fost contactaţi peste 132 agenţi economici din judet şi au confirmat participarea la această bursă un numar de 47 angajatori, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceştia fiind de 426, din care 23 pentru persoane cu studii superioare. „Dintre meseriile solicitate de către angajatorii care vor fi prezenţi la această bursă menţionăm: lucrător gestionar, fierar betonist, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, sudor, şofer, barman, ospătar, muncitor necalificat, electrician,  inginer, agent/inspector asigurare, mecanic auto, tehnician, operator calculator, etc, iar pentru persoanele cu studii superioare inginer constructor, programator, economist, inginer  in industria  alimentara. În perioada următoare va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă”, potrivit AJOFM Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com