Bugetul Primăriei Târgu Jiu, repartizat către clientelă până în 2020 – Romanescu încurcă planurile, dacă nu cade la pace cu PSD

Scandalurile politice la Primăria Târgu Jiu au un singur element comun. Este vorba de bani. Bugetul Primăriei Târgu Jiu până în anul 2020. Este vorba de foarte mulţi bani pe care social-democraţii i-au canalizat deja până în 2020 către o anumită clientelă. Sosirea debutantului Marcel Romanescu în primărie a dat peste cap planurile pesediştilor, care nu ştiu cum să dreagă busuiocul în faţa clientelei. Este vorba în special de banii care pot fi acordaţi fără licitaţii prealabile.

Romanescu încă mai caută formula câştigătoare

Marcel Romanescu a început campania electorală cu paloşul deasupra capului, după care a declarat că este fericit cu directorii din primărie. În ultimele săptămâni s-a vorbit chiar de un posibil blat între liberali şi social-democraţi, la Primăria Târgu Jiu. De câteva zile, Marcel Romanescu a schimbat foaia şi a început să acuze imixtiunile politice în activitatea de la primărie, semn că nu îşi doreşte să coabiteze cu social-democraţii. Întrebarea este dacă are soluţii pentru o nouă majoritate sau este tot la capitolul improvizaţii când face astfel de afirmaţii războinice la adresa PSD. Şi în spatele lui Romanescu sunt multe mâini care îi caută firele.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com