Boza susţine că performanţele CEO au început să deranjeze

Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat pe pagina sa de socializare că este conştient de faptul că rezultatele din ultimul an de la companie deranjează anumite categorii de persoane. Mai în glumă sau mai în serios Boza aminteşte că performanţele companiei ar trebui să nu supere pe nimeni şi toată lumea să pună umărul la dezvoltarea societăţii: „Știu ca acest mesaj “va deranja”!:)))))). Însă in același timp sunt mândru de acest rezultat! Pentru noi toți faptul ca suntem in top 20 companii din România înseamnă ca munca nu a fost de prisos și pentru aceasta va mulțumesc încă odată tuturor.”, potrivit lui Sorinel Boza, managerul Complexulu Energetic Oltenia.

CE OLTENIA – LOCUL 19 IN „TOP 300 COMPANII”

TOP 300 COMPANII realizat anual de revista Capital reprezinta un mod de recunoastere a meritelor celor care dezvolta cu adevarat Romania: companiile. Revista Capital activeaza de 26 de ani, fiind prima publicatie economica din mass-media romaneasca.

In clasamentul realizat s-a luat in calcul cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, precum si evolutia din ultimul an a indicatorilor financiari. Revista Capital mentioneaza ca cele 300 de companii din top reprezinta jumatate din PIB-ul Romaniei. Dintre acestea, 20 de companii au ca obiect de activitate productia, transportul, distributia sau comercializarea de energie electrica.

In TOP 300 COMPANII – 2018, CE Oltenia se situeaza pe locul 19, respectiv pe locul 6 in clasamenul companiilor din sectorul energetic. De asemenea, pentru profitul net inregistrat in anul 2017, CE Oltenia ocupa locul 42 in topul celor mai profitabile companii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com