Boza spune că nu conduce singur CEO şi că răspunderea pentru actul de management este colectivă. De ce nu îşi face public şi contractul de mandat.

Preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a făcut public faptul că actul de management la nivelul companiei este unul colectiv.Prin urmare şi răspunderea pentru rezultatele pozitive sau negative este tot una colectivă. Este vorba de conducerea dualistă : Directorat – Consiliul de Supraveghere.

Contractul de mandat nu este însă public

Managerul Complexului Energetic Oltenia este nemulţumit de momentele în care în presa locală apar informaţii negative despre colosul energetic, când nu se solicită un punct de vedere. Sorin Boza a lăsat să se înţeleagă faptul că nu se teme de schimbare şi că nu se va agăţa de scaunul de preşedinte al Directoratului, în cazul în care se va întâmpla acest lucru.

Boza a mai declarat că toţi membrii Directoratului au poziţii egale în organismul respectiv. Singura diferenţă între membri şi preşedinte este că preşedintele are în plus atribuţii de reprezentare în relaţia cu terţii, autorităţile locale şi judeţene, reprezintă compania în relaţia cu alte companii şi organisme, etc. Cu toate acestea, preşedintele Directoratului are un plan de management cu indicatori de performanţă pe care nu îi împarte cu ceilalţi din companie. Deocamdată, contractul de mandat al lui Sorin Boza nu a fost făcut public.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com