Boza se spală pe mâini de afacerea Pandurii, dar cine plătește pagubele?

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, se spală pe mâini de afacerea Pandurii și de sumele de bani pe care clubul le cere companiei. Potrivit CEO, niciunul din actualii membri ai Directoratului nu a semnat vreun document care să genereze debite. În același timp compania are de achitat către Pandurii Lignitul suma de 1,4 milioane de euro. Șefii CEO nu au comunicat însă dacă se vor îndrepta către foștii conducători, în ceea ce privește suma de 1,4 milioane de euro pe care Pandurii o solicită de la CEO.

„Referitor la presupusele debite ale CE Oltenia catre Clubul Sportiv Pandurii, facem precizarea ca niciun membru din componenta actuala a Directoratului companiei nu a fost implicat in semnarea acordului de finantare pentru anii 2013 – 2014, neavand atribuții si competente pentru a angaja societatea, la acel moment.”potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Este de amintit că CE Oltenia a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite impuse prin dosarul nr.1044/2019 al SPEJ LEX FORTIS – creditor al Clubului Sportiv Pandurii, pentru suma de cca 1,4 milioane euro, incheierea fiind fara cale de atac. Valoarea de 1,4 milioane euro reprezinta sub 3% din incasarile lunare ale CE Oltenia. Prin urmare, o astfel de suma nu poate implica inghetarea conturilor companiei, respectiv nu poate genera o cerere de insolventa a acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com