Boza: Nu mai sunt „băieţi deştepţi” la CEO! A făcut sesizări penale

Managerul CEO, Sorin Boza, a declarat într un interviu pentru bursa.ro că la CEO nu mai sunt băieţi deştepţi. Unul dintre motivele invocate este că nu e din zona Gorjului şi că este greu ca cineva să fie prieten cu el.

„Un mare avantaj al meu acolo a fost că eu nu sunt din zona aceea. N-am cumetrii, n-am verişoare etc.

În anul 2010-2012 am condus direcţia de investiţii a companiei Lafarge la nivel european. Noi am fost educaţi să nu avem astfel de înţelegeri. E greu să fii prieten cu mine, pentru că sunt un om dificil. Nu spun că problema asta a fost 100% rezolvată, dar mă bucur să spun că s-au făcut nişte paşi înainte, iar cei care au făcut prostii să plătească. Acesta este singurul lucru pe care mi-l doresc,” a spus Sorin Boza în interviu.

Întrebat dacă a făcut plângeri penale, a răspuns că da.”Să fiţi sigură că am înaintat tot ce am găsit în neregulă. Am sesizat încă din ianuarie.”

2 comentarii la „Boza: Nu mai sunt „băieţi deştepţi” la CEO! A făcut sesizări penale

  • 23 octombrie 2017 la 17:15
    Legătură permanentă

    Bai Bozo, sunt prea multi ” baieti destepti” la CEO. Sunt aia pe care-i protejezi tu , care n-ai coloana vertebrala, aia pe care i-ai promovat pe linie de partid si pe relatii de prietenie si care in mare maoritate nu au obiectul muncii. Inclusiv tu mai, ramo, esti baiat destept. Prosti suntem noi aia de muncim pe salariu de mizerie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com