Boza îi laudă pe directorii care interzic minerilor să fotografieze şi să filmeze în timpul programului

Sorinel Boza, preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, este de acord cu măsura luată de directorul EMC Motru, Mihail Dafinoiu, care le-a interzis salariaţilor din cariere să filmeze şi să fotografieze în timpul programului de lucru. Măsura ar fi fost luată pentru a asigura fluxul tehnologic în bune condiţii şi angajaţii să nu fie distraşi de la ce au de executat potrivit fişei postului. Este explicația oficială.

Laude pentru Dafinoiu

Boza a declarat că l-a felicitat pe Dafinoiu şi le recomandă şi altor şefi din Complexul Energetic Oltenia să procedeze în mod similar pentru a avea o disciplină crescută la locul de muncă. Directorul colosului energetic a precizat în presa locală că nu el l-a pus pe şeful EMC Motru să dea dispoziţia respectivă, ci inițiativa i-a aparţinut directorului din Motru.

Anumite sindicate au interpretat măsura luată de director ca fiind una abuzivă şi care este în fapt un pumn în gură aplicat salariaţilor care vor să arate în ce condiţii muncesc la companie, iar acum nu mai au voie să facă acest lucru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com