Boza i-a luat locul lui Ciurel în inima lui Cârciumaru

Laurenţiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, este istorie pentru PSD. După ce a răspuns pozitiv la toate apelurile social-democraţilor şi a fost prezent în viaţa politică a partidului cu trup şi suflet, după ce a „rodat” pesedişti de toate generaţiile la Minprest, Ciurel se vede acum doar o parte din istoria pe care pesediştii vor să o uite cât mai rapid. Declaraţiile lui Florin Cârciumaru sunt relevante din acest punct de vedere. În urmă cu doar câteva luni, Florin Cârciumaru reflecta într-o conferinţă de presă că trebuie să îi găsească „ceva” şi domnului Ciurel, adică un loc de muncă, în această săptămână a revenit şi a spus că este vorba de un capitol închis.

De la pesedist la pesedist

Florin Cârciumaru suflă şi în iaurt când vine vorba de Ciurel, de teama reacţiilor celor 13.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia. Mulţi au familii, rude, copii, prieteni, verişori, consăteni, vecini. Ultima declaraţie a lui Florin Cârciumaru nu a picat prea bine în spaţiul public, acesta fiind şi motivul pentru care acum senatorul a ales să închidă definitiv subiectul. Mai mult decât atât l-a nominalizat pe Sorinel Boza între preferaţii săi la Complexul Energetic Oltenia. Cârciumaru l-a legat pe Boza de PSD, cu sau fără adeziune. Adică va fi susţinut de PSD, chiar dacă va rămâne fără semnătură pe adeziune. Doar e important ce faci pentru partid, nu o hârtie. La fel a fost şi cu Laurenţiu Ciurel, numai că Ciurel nu a avut rezultatele lui Boza, iar PSD e dornic să fie asociat cu o companie pe profit în care lucrează foarte mulţi alegători, care la un moment dat s-ar putea întreba al cui este meritul.

Cu pierderi la CEO Boza nu ar fi atât de atractiv pentru politicieni

Partidele s-au ridicat foarte repede în multe rânduri să îşi asume merite pe care nu le aveau. Problema este că meritul le revine în primul rând angajaţilor companiei, managementului şi ordinea ar putea continua. Nu se ştie pe ce loc sunt partidele. Cert este că de când politicienii au scos CEO de pe lista companiilor la care se aplică OUG 109, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice,  vor să mai urce în clasament la merite. Ciurel nu mai are nimic de făcut acum, decât să aştepte un pas greşit de-al lui Boza. Sorinel, dacă va avea rezultate proaste, cu siguranţă că nu-l vom vedea pe post de broşă în pieptul lui Cârciumaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com