Boza: Fără Complexul Energetic Oltenia, România şi-ar pierde independenţa energetică

Complexul Energetic Oltenia a sărbătorit la începutul lunii iunie şase ani de existenţă. Managerul companiei, Sorinel Boza, le-a transmis minerilor şi energeticienilor din Oltenia că de ei depinde independenţa energetică a României. Fără termocentralele pe cărbune, ţara noastră ar fi nevoită să importe cel puţin o cantitate de aproape 2.000 de megawaţi. Din fericire, grupurile energetice pe cărbune construite înainte de 1990 au fost retehnologizate. Este vorba de blocurile energetice din Gorj şi Dolj. Compania a fost de-a lungul anilor în pericol să se închidă sau să rămână cu doar 6 grupuri energetice, însă de fiecare dată a scăpat neatinsă.S-a umblat totuşi la personal şi numărul angajaţilor a fost redus cu peste 6.000 de la înfiinţare şi până în prezent.

Au mai rămas 13.000 de salariaţi

„Zilele trecute Complexul Energetic a sărbătorit 6 ani de existența. Am intrat in al saptelea an al existentei noastre cu multe gânduri și proiecte ce îmi doresc sa ajute aceasta companie sa fie mulți ani de acum incolo pilonul principal al sistemului energetic național. Așa cum am spus-o nu de putine ori , anii următori sunt ani grei cu multe încercări însă doar unitatea dintre noi ne va ajuta sa ducem mai departe acest business fără de care România și-ar pierde poziția greu obținută de țara independenta din punct de vedere energetic.

La mulți multi ani tuturor celor 13300 de angajați și gânduri bune Dvs și familiilor Dvs cu ocazia acestei frumoase aniversari”, a declarat Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com