Boza e sigur că încheie anul cu profit la CEO

Managerul Complexului Energetic Oltenia(CEO), Sorin Boza, a declarat că anul 2017 va fi unul cu profit pentru companie. Boza nu a precizat şi o sumă, însă a spus că la nouă luni firma este pe profit şi cu siguranţă că va avea vânzări bune şi pe ultimul trimestru al acestui an. Astfel, rezultatul final pe anul 2017 va fi unul pozitiv pentru Complexul Energetic Oltenia.

Premise bune şi pentru 2018

„La 9 luni rezultatul este pozitiv şi la finalul celor 3 luni care au mai rămas din 2017 va fi tot pozitiv. Anul 2018 estimăm că va fi unul bun, dacă ne gândim că avem contracte bilateriale încheiate pentru cinci grupuri energetice până în trimestrul al treilea din anul următor. Adică avem energia de la 5 grupuri vândută şi încercăm pentru şase grupuri. Ţinta noastră este să avem energia de la 6 grupuri vândută pe anul viitor şi atunci lucrurile sunt bune. Vom avea stabilitate în vânzări şi la încasări şi predictibilitate pe întreg anul”, a declarat Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Nu plouă cu bani la CEO

În acelaşi timp, Sorin Boza a spus că vânzările din luna ianuarie au fost foarte bune ca preţ, dar că în prezent nu plouă cu bani la Complexul Energetic Oltenia. „Nu plouă cu bani la CEO. Nu ştiu acum ce s-a spus de tonele de bani de la companie. Eu îl respect şi îl voi respecta pe Ciurel, dar avem de plătit cu aceşti bani investiţiile, certificatele de dioxid de carbon. Plătim contractori, plătim furnizori. Este un an cu vârf de plăţi la creditele bancare”, a declarat Sorin Boza.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com