Boza e jupânul: Cum le-a satisfăcut liderilor de sindicat cheltuielile cu deplasările. FOTO

Sorinel Boza a reuşit ce nu a reuşit fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, să coaguleze întreaga mişcare sindicală din companie, prin satisfacerea intereselor liderilor. Aproape că nu mai există opinie divergentă de orice natură şi pe orice temă între sindicate şi administraţei. Directoratul Complexului Energetic Oltenia aprobă aproape pe bandă rulantă orice solicitare venită din partea federaţiilor sindicale.

660 de lei camera single pentru Consiliul de Coordonare al Energetica

Liderii de sindicat au parte de decontări şi alte beneficii, când vine vorba de şedinţele structurilor de conducere. De exemplu Federaţia Energetica a solicitat Complexului Energetic Oltenia decontarea cheltuielilor  generate de organizarea lucrărilor Consiliului de Conducere, la Hotelul Rozmarin din Predeal, Braşov. Acestea au avut loc în perioada 2-4 mai. Au participat 12 lideri de sindicat, iar camera single a costat 660 de lei per sejur.

900 de lei de persoană pe 3 zile şi pentru Federaţia „Univers”

Şi Federaţia „Univers” a solicitat suportarea cheltuielilor generate de organizarea la Călimăneşti Căciulata, în Vâlcea, a lucrărilor Congresului Federal Ordinar al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Electricitate „Univers”. Lucrările au avut loc la Hotelul Orizont Cozia în perioada 23-26 aprilie. Au participat 44 de delegaţi. Cazarea cu micul dejun inclus a costat 300 de lei de persoană timp de trei zile, adică 900 de lei de persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com