Boza ameninţă politicienii cu proteste şi SMEO cu dezvăluiri! „Domnul Boza să bată toba în faţa sediilor de partid”

Managerul CEO, Sorin Boza, arată public o nouă faţă a sa ,enervat de criticile care i se aduc în ultima perioadă. Directorul pare foarte sensibil la atacuri şi arată că şi el poate să reacţioneze la fel. A început cu politicienii şi a continuat cu SMEO.

Pe politicieni îi ameninţă cu organizarea de proteste la uşa lor. Cel mai probabil se referă la deputatul PNL Dan Vîlceanu, care a criticat sindicatele şi conducerea CEO, deoarece minerii se plâng de condiţiile din cariere, dar toţi tac.„Am văzut anumiți politicieni, domni politicieni, deranjați de liniștea de la CEO. Dacă domnii politicieni chiar sunt supărați de liniște, o sa le fac o dată o surpriză și o sa aduc vreo 50 de inși sa bată cu toba în fata ușii la el”, a spus Sorin Boza la TV Sud.

Ce spune Vâlceanu

Dan Vâlceanu spune că Boza este o persoană neserioasă. „Din ce a spus domnul Boza este clar că avem de- a face cu o persoană neserioasă ale cărei cuvinte nu ai cum să le iei în serios. Aşa că singurul lucru pe care l- ar putea face domnul Boza este să şi ia şi dânsul o tobă şi să o bată în faţa sediilor de partid. În plus, eu cred că cei de la sindicate îl controlează pe director şi nu invers,” a declarat Dan Vâlceanu.

„Vocea lui SMEO, nu este în totalitate vocea lui”

Sorin Boza nu înţelege nici de ce SMEO îl atacă public, pentru că se întâlneşte cu Gabriel Căldăruşe la 3 zile. Managerul CEO spune că la un moment dat va spune tot ce ştie.

„Această problemă de comunicare există numai pentru relaţia pe care o am cu SMEO . N- aş vrea să arunc cu vorbe grele , dar va veni şi clipa când voi vorbi o dată şi le voi spune pe toate . Stiu foarte multe lucruri pe care aş vrea să nu le spun . Consider că vocea lui SMEO, nu este în totalitate vocea lui SMEO . Sunt şi alte voci în spate care îl ajută să reacţioneze aşa. Gabi Căldăruşe a fost primul lider de sindicat pe care l- am cunoscut când am venit aici. Şi am avut o relaţie excepţională şi o am şi acum . De asta mi se pare un pic nerealist acest punct de vedere. Dumnealui dacă are ceva ce nu îi e clar ar trebui să vină mâine la ora 7, stăm o oră de vorbă , le clarificăm pe toate. Poate aşa trebuie, poate aşa se doreşte,” a declarat Sorin Boza.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com