Boşii din Consiliul de Supraveghere al CEO îşi trag primele de final de an

Membrii Consiliului de Supraveghere din CEO vor mai face un pas către primele babane de final de an.Este vorba de un proiect care va fi supus aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Complexului Energetic Oltenia. Şedinţa va avea loc pe 11 decembrie şi se va discuta raportul de activitate al Consiliului de Supraveghere la finalul celor trei trimestre din 2017.

Dacă firma e pe plus, buzunarele celor din CS sunt pe plus

Legea le permite celor din Consiliul de Supraveghere să beneficieze de remuneraţii în plus, dacă îşi ating indicatorii de performanţă. Nu a fost cazul în ultimii ani, dar va fi cazul în 2017. Şi nu a trecut neobservată legea care le permite celor din CS să beneficieze de remuneraţii în plus, în funcţie de procentul de îndeplinire a parametrilor. Şi, până acum, lucrurile sunt în grafic. Problema este că unii din CS habar nu au cum arată o carieră minieră, de exemplu, şi că atingerea indicatorilor de performanţă este doar efectul muncii minerilor şi energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia. Ca să beneficieze de remuneraţii mai multe, membrii CS au încheiat acte adiţionale la contractele de mandat.

Componenţa Consiliului de Supraveghere al CEO

Bobâlcă Cornel – preşedinte, Ghelasi Robert  – membru, Codescu Dan – membru, Marin Florin – membru, Nichifor Cătălin Mihai – membru, Micu Mirela-Cristina  – membru, Cudric Valentin, membru.

One thought on “Boşii din Consiliul de Supraveghere al CEO îşi trag primele de final de an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com