Borza s-a apucat să îl laude pe Boza

Prezent pe 6 noiembrie la evenimentul organizat de DC Business la Crowne Plaza Hotel, unde s-au reunit cei mai importanți jucători din domeniul energiei, Remus Borza a făcut referire și la cea mai mare realizare a ministrului Anton Anton.

„Dacă este să apreciez câteva din lucrurile bune făcute de actualul ministru Anton Anton, unul dintre ele se referă la menținerea și promovarea unor oameni competenți în industria energetică. Sunt persoane pe care și eu fie le-am angajat, promovat sau recomandat. Sunt manageri care fac cinste unui sector strategic al economiei românești”, a spus Remus Borza, care, de altfel, a și indicat câteva nume: Sorin Boza (Director General CEO), Corina Popescu (Director General Electrica), Adrian Constantin Volintiru (Director General Romgaz), Cosmin Ghiță (Director General Nuclearelectrica), Bogdan Badea (Director General Hidroelectrica).

„Faptul că aducem sânge proaspăt în instalațiile sistemului energetic, promovând oameni tineri, onești și curajoși este un lucru bun. Și, de fapt, este și cea mai mare realizare a mandatului ministrului Anton Anton. În primul rând, avem nevoie de oameni și fapte în industria energetică, pentru că strategii energetice s-au mai scris și înainte și se vor mai scrie și în viitor”, a afirmat deputatul în cadrul evenimentului.(dcnews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com