Bombă! Trai la stat. Membrii Consiliului de Supraveghere din CEO şi-au dublat indemnizaţiile!

Acţionarii Complexului Energetic Oltenia(CEO) au detonat bomba cu bani în Consiliul de Supraveghere(CS) şi au dublat practic indemnizaţiile membrilor CS. Astfel, a fost aprobată plata unei indemnizaţii variabile, în funcţie de indicatorii de performanţă, înregistraţi de Complexul Energetic Oltenia. După toate estimările, compania va încheia în mod clar anul 2017 pe profit şi îşi va atinge şi poate chiar depăşi indicatorii stabiliţi în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli. Este vorba chiar şi de profit, producţia de energie, producţia de lignit, respectiv vânzările de energie electrică.

Totul aprobat pe repede înainte

Ce s-a întâmplat de fapt cu boşii din Consiliul de Supraveghere.  Aceştia au realizat faptul că societatea va încheia anul pe profit şi că legea le permite să beneficieze în plus de o indemnizaţie variabilă. Aceasta se acordă o dată pe an în urma unor analize trimestriale, în funcţie de îndeplinirea indicatorilor de performanţă. În Adunarea Generală a Acţionarilor CEO s-a lucrat ca la carte şi pe repede înainte. Au fost aprobate toate documentele necesare pentru ca membrii CS să beneficieze de indemnizaţia variabilă anuală, care, atenţie, este echivalentul a 12 indemnizaţii fixe, dacă indicatorii de performanţă sunt atinşi în procent de 100%. Ce au făcut acţionarii CEO? Luna trecută au aprobat indicatorii de performanţă. Adică, au dat cep la butoiul cu bani pentru Consiliul de Supraveghere. Luna aceasta au aprobat şi hotărârea prin care membrii CS pot efectiv să beneficieze de indemnizaţia variabilă. Dacă CEO va încheia pe profit, membrii Consiliului de Supraveghere din Complexul Energetic Oltenia îşi vor dubla practic veniturile în anul 2017.

Cine face parte din CS

Potrivit documentului aprobat de AGA din CEO indemnizaţia variabilă nu se va acorda dacă indicatorii de performanţă vor fi de sub 75% şi se va acorda proporţional dacă indicatorii vor fi cuprinşi între 75% şi 100%, respectiv integral 100%(12 indemnizaţii fixe anuale), dacă indicatorii vor fi atinşi în totalitate!

Componenţa CS al CEO

Bobâlca Cornel – Presedinte

Ghelasi Robert  – Membru

Codescu Dan – Membru

Marin Florin – Membru

Nichifor Catalin Mihai

Micu Mirela-Cristina

Cudric Valentin  – Membru

Andrei Pavel

One thought on “Bombă! Trai la stat. Membrii Consiliului de Supraveghere din CEO şi-au dublat indemnizaţiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com