Bombă! Primarul din Rovinari organizează referendum pentru dizolvarea Consiliului Local!

„Avand in vedere importanta proiectelor de hotarâre care nu au putut fi adoptate intrucât consilierii locali PNL nu au participat la ședintele extraordinare din data de 01.12.2017, respectiv, 06.12.2017, iar la sedinta ordinara din data de 28.11.2017 nu au votat proiectele de hotărâre, vom demara procedurile pentru dizolvarea prin referendum organizat în condiţiile legii, a Consiliului Local Rovinari.
Este vorba de proiecte de hotarare ca:
1. Proiect de hotarare privind modificarea și completarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al orașului Rovinari, Sectiunea 1 – bunuri imobile, insușit prin Hotărârea Consiliului Local Rovinari nr.60/30.10.2000 privind aprobarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al orașului Rovinari.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui contract de superficie in vederea realizarii unor lucrari de reparatii/investitii de interes public local in Vatra de sat Vîrț, intre Orașul Rovinari și Complexul Energetic Oltenia.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui contract de superficie, in vederea realizarii unui parc industrial in orasul Rovinari, intre Orașul Rovinari și Complexul Energetic Oltenia. Neadoptarea acestor proiecte duce la pierderea unor finantari foarte importante, respectiv:
– 1,2 milioane euro pentru reabilitarea cladirilor publice din localitatea noastra;
– 1 milion euro pentru reabilitarea canalizarii, precum si a altor lucrari in domeniul alimentarii cu apa in Vîrț;
– 4 milioane euro pentru înfiintarea unui parc industrial in care se vor investi alte zeci de milioane de euro;
In calitate de Primar, am convocat Consiliul Local in sedinta extraordinara, convocata de indata, in data de 08.12.2017, aceste proiecte regasindu-se din nou pe ordinea de zi.

Cu deosebit respect,
Primar,
Jr. Filip Robert Dorin”, potrivit unui anunţ al edilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com