Bombă! Baza de date a CEO va putea fi mutată în câteva ore în altă parte. În care parte?

Administraţia Complexului Energetic Oltenia(CEO) le pregăteşte o surpriză celor care de ani de zile discută direct sau pe la colţuri despre mutarea sediului companiei. Şefii companiei au comandat deja, în baza unui buget de 700.000 de lei, un container mobil pentru un centru de date. Acesta va găzdui permanent o bază cu informaţiile esenţiale ale companiei şi va putea fi mutat oricând, în orice punct al ţării. Containerul va găzdui: servere, echipamente de stocare şi reţea de date. Containerul va mai găzdui sistemul de alimentare electrică, sistemul de climatizare, precum şi sistemele de securitate la incendiu.

Va putea fi transportată în camioane

Atenţie mare la ce se menţionează în documentaţia întocmită de CEO: „Soluţia propusă va trebui să fie transportabilă şi relocată cu uşurinţă maximă, putând fi încărcată pe camioane”!  Suma alocată pentru achiziţia containerului special este de nu mai puţin de 700.000 de lei. În container va fi depozitată infrastructura IT sensibilă a CEO care va putea fi relocată în numai câteva ore, în altă parte.

„Container mobil pentru centru de date. Un contract de achizitii publice. Obiectul contractului: Achizitia produsului prin procedura simplificata :Container mobil pentru centru de date-dotarea societatii cu un spatiu container pentru o infrastructura informatica critica care sa indeplineasca satandardele de performanta, disponibilitate si securitatea aplicatiilor. Valoare estimata: 700,000 RON”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com