Bombă: Adio variantă ocolitoare anul acesta!?

Vestea bombă legată de municipiul Târgu Jiu este că varianta ocolitoare e „La anul şi la mulţi ani, cum se spune în popor”. După ce în urmă cu o lună de zile au fost executate ceva lucrări de conservare, acum se caută un constructor care dispus să preia lucrările fără să mai fie organizată o evaluare şi o nouă licitaţie. Este greu de crezut că se va reuşi o astfel de treabă.

Cert este că varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, care ar scurta esenţial parcurgerea oraşului de la sud la nord, ar fi trebuit să fie gata încă din toana anului 2016. O altă informaţie făcută publică recent este că licitaţia pentru întocmirea documentaţiilor cadastrale, în vederea realizării exproprierilor va avea loc abia pe 26 octombrie 2018!

Bătaia de joc în stilul românesc de a construi şosele

„Intocmire documentatii cadastrale si rapoarte de evaluare in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizarii lucrarii de utilitate publica „Varianta de ocolire Targu Jiu”

Tara/Judet     Romania/Constanta

Data licitatiei 26.10.2018 ( au mai rămas 151 zile )

Data limita     28.06.2018 ( au mai rămas 31 zile )

ID:       3108652

Data publicarii:         25.05.2018

Tip anunt:      Achizitii

Cod CPV:      71354300-7 – Servicii de cadastru

79419000-4 – Servicii de consultanţă în domeniul evaluării

Descriere scurta:      Achizitia de servicii pentru intocmirea documentatiilor cadastrale si a rapoartelor de evaluare in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizarii lucrarii de utilitate publica „Varianta de ocolire Targu Jiu”.  Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/ candidaturilor: 15 ZILE. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare solicitate de operatorii economici cu 10 zile inainte data limita de depunerea a ofertelor”, potrivit SEAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com