Bombă: 23% din Hotelul Mina, scos la vânzare!

Maşinile conduse pe vremuri de Moşoiu, Golea sau Viorel Temelescu au fost scoase la vânzare, alături de acţiunile pe care Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu le are la Hotelul Mina din Rânca. Este vorba de un procent de 23% din acţiuni, care în prezent sunt scoase la vânzare de către Consulting Company, firma care administrează judiciar Clubul de Fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu, aflat la un pas de faliment. Primul termen a licitaţiei pentru bunurile Clubului condus pe vremuri de Marin Condescu a avut loc luni. Organizatorul licitaţiei şi-a propus să scoată din vânzarea la licitaţie a maşinilor clubului câteva miliarde de lei vechi.

12 maşini vor fi vândute

În total au fost scoase ieri la licitaţie 12 mijloace de transport folosite de angajaţii şi şefii Clubului de fotbal. Între aceştia se află inclusiv actualul administrator al Clubului Pandurii, Marin Golea, sau fosta mână dreapta a lui Marin Condescu la Club, respectiv Viorel Temelescu. Este vorba de autovehicule marca Ford, Daewoo, Dacia, VW Touareg şi altele. Licitaţia va continua săptămânal, în fiecare zi de luni, până la vânzarea tuturor maşinilor. De asemenea, pe 18 septembrie va fi scoasă la licitaţie o casă în suprafaţă de 100 de metri pătraţi, plus un teren de 2.100 de metri pătraţi, în comuna Schela.Preţul stabilit este de 22.800 de lei. Este de precizat că 67 de metri pătraţi reprezintă locuinţa, iar diferenţa o anexă gospodărească în curtea de 2.100 de metri pătraţi. Nu s-a aflat de ce avea nevoie Clubul Pandurii de o casă de 67 de metri pătraţi în comuna Schela.

Se vând şi acţiunile la Hotelul din Rânca

Consulting Company a mai scos la vânzare şi cel mai important lucru din patrimoniul Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Este vorba de acţiunile pe care echipa le deţine la Hotelul Mina din Rânca, Gorj. Este vorba de 23% din acţiuni. Acestea au fost evaluate la 570.860 de lei, exclusiv TVA. Licitaţia pentru vânzarea acţiunilor la Hotelul Mina este programată tot în data de 18 septembrie, la Târgu Jiu şi va fi repetată săptămânal, în fiecare zi de luni, până la vânzarea bunurilor.

Termen pe 11 octombrie pentru cererea de faliment

Consulting Company, condusă de Emanoil Ciobanu, a cerut judecătorului sindic, de la Tribunalul Gorj, falimentul Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Cererea va fi analizată pe 11 octombrie. Până la data respectivă este posibil ca echipa să nu mai deţină niciun fel de bunuri, dacă cele scoase la licitaţie vor fi vândute. Oricum s-ar derula lucrurile, Clubul Pandurii, retrogradat în liga a doua are şanse mici să reziste până la finalul sezonului, având în vedere că are datorii de aproape 7 milioane de euro. Chiar şi în faliment sunt şanse mici pentru recuperarea banilor şi plata datoriilor către creditori. Este vorba de ANAF, jucători şi chiar către Marin Condescu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii. Liderul de sindicat cere 800.000 de euro pentru activitatea prestată la Clubul de fotbal de-a lungul anilor.

Andrei Pavel

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com