Boală lungă, moarte sigură pentru CS Pandurii Lignitul

Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu continuă să vândă bilete la meciurile de acasă, deși aproape că are toate cuiele bătute la sicriu. Boala lungă de acum va însemna moarte sigură mai ales că s-a anunțat oficial falimentul echipei cu o istorie bogată pentru județul Gorj. Ar fi mai mari șanse ca lichidatorul să vândă palmaresul și să fie preluat de oameni cu capul pe umeri și reluată de la zero activitatea fotbalistică. Marin Condescu, deși nu este decât creditor al clubului, încă mai crede că mai poate primi o perfuzie de câteva milioane de euro de la asociați.

Minorii intră gratuit

Biletele pentru meciul din etapa a 20-a a Ligii a doua Casa Pariurilor, dintre Pandurii Târgu Jiu şi Turris Oltul Turnu Măgurele se pot procura începând de azi de la sediul clubului Pandurii Târgu Jiu, din strada Victoriei, zona pietonală centrală. Casa de bilete de la sediul clubului Pandurii va fi deschisă şi vineri iar sâmbătă biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete a stadionului Municipal, între orele 09:00 – 17:45. Preţul unui bilet va fi de 15 lei la Tribuna I şi 25 de lei la Tribuna VIP.

Copiii şi tinerii până la 18 ani vor avea acces gratuit la acest meci. Pentru membrii galeriei „Regiment Târgu Jiu” se va deschide Peluza Nord de la Sala Sporturilor, intrarea pe la poarta M din zona Sălii Sporturilor.

Vor să mai câștige timp la instanță în decizia privind falimentul

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu va face apel la decizia instanţei care a admis cererea lichidatorului judiciar privind intrarea în faliment a clubului şi anunţă că activitatea clubului va continua conform programului stabilit şi echipa de seniori precum şi cele de juniori vor continua competiţiile.

Pandurii Târgu Jiu va face apel la această decizie dar va cere şi suspendarea executării. În decizia Tribunalului Gorj de azi se arată că: „Admite cererile formulate de către administratorul judiciar CONSULTING COMPANY IPURL și creditoarea AJFP GORJ privind deschiderea procedurii falimentului debitoarei ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL TG JIU. Dispune deschiderea procedurii generale a falimentului debitoarei ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL TG JIU Dispune dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului de administrare. Desemnează lichidator judiciar provizoriu CONSULTING COMPANY IPURL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.64 din lege cu un onorariu lunar de 5000 lei din averea debitoarei. Dispune notificarea deschiderii procedurii debitorului, creditorilor prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă şi Oficiului registrului comerţului de pe lângă Tribunalul Gorj, în vederea efectuării menţiuni. Fixează termen pentru predarea gestiunii 23.12.2019. Fixează termen pentru depunerea cererilor de creanţe născute după deschiderea procedurii insolvenţei la data de 10.01.2020. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi publicarea în BPI a tabelului suplimentar al creanţelor la 29.01.2020. Termenul pentru depunerea contestațiile la tabelul suplimentar de creanțe este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului de creanțe. Fixează termenul pentru tabelul definitiv consolidat de creanţe la 12.02.2020”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com