Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj redeschide de miercuri serviciile pentru public

Biblioteca Județeană se redechide publicului din Gorj. În această primă etapă a reluării activității se oferă servicii de împrumut la domiciliu și returnare de documente în următoarele condiții:

  • Se deschide doar spațiul Secției pentru împrumut Adulți Beletristică, intrarea de la intersecția străzilor Calea Eroilor și Popa Șapcă. Programul de lucru cu publicul este între orele 10-17, de luni până vineri.
  • Servicii disponibile:

Împrumutul  de documente din colecțiile Secției pentru Împrumut Adulți Beletristică și ale  Secției pentru împrumut Domenii.

Împrumutul de documente este condiționat de o precomandă/rezervare pe care o puteți face în formularul special creat pe site-ul nostru www.bibliotell.ro (Formular rezervare cărți online) https://www.bibliotell.ro/2020/05/formular-rezervare-carti-online/ sau la numărul de telefon 0253/214904, după ce ați consultat catalogul nostru online.

Mai multe informații despre cum puteți comanda/rezerva găsiți aici: https://www.bibliotell.ro/2020/05/biblioteca-judeteana-christian-tell-gorj-redeschide-serviciile-de-imprumut/

  • Reguli pentru accesul în bibliotecă: limitarea la 2 (două) a numărului de persoane care se pot afla în același timp în spațiu; la intrare se va măsura temperatura cu termometru non-contact (nu trebuie să depășească 37,30 C pentru a putea fi servit); este obligatoriu portul măștii, respectarea distanței de 1,5-2 m între persoane; utilizarea dezinfectantului pentru mâini; cooperarea cu bibliotecarul pentru realizarea operațiunilor de împrumut/restituire; accesul la raft nu este permis; urmarea traseului pentru ieșire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com