Bătrână jefuită de banii pentru înmormântare. Femeia a rămas mască în momentul în care a fost prins hoţul.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Văgiulești au fost sesizaţi de o femeie, de 72 de ani, din comuna Văgiulești, cu privire la faptul că, în seara de 18 ianuarie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras, dintr-o cameră a casei unde locuieşte, suma de 1.400 de lei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în camera părții vătămate, profitând de faptul că uşa era descuiată, iar persoana vătămată se afla într-un alt corp al casei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.âÎn urma cercetărilor efectuate, la data de 19 ianaurie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Văgiuleşti au identificat un tânăr, din localitate, nepotul vitimei, ca fiind bănuit de săvârșirea furtului. Polițiștii au recuperat și predat părții vătămate, suma de 1.200 de lei, din prejudiciul total, sumă care a fost găsită ascunsă în podul grajdului, din curtea locuinţei victimei, ca urmare a faptului că tânărul locuiește împreună cu persoana vătămată.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com