Bătrână de 76 de ani, ameninţată cu bătaia de nepot. Acesta a fost obligat de poliţie să nu mai intre în casa femeii

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi joi de o femeie, de 53 de ani, din localitate, cu privire la faptul că mama sa, de 76 de ani, în timp ce se afla în locuință, împreună cu nepotul său, de 33 de ani, cu același domiciliu, ar fi avut un conflict cu acesta, în urma căruia ar fi fost agresată.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în urmă cu o zi, femeia ar fi fost amenințată și agresată fizic de nepotul său, fapt ce a determinat-o să părăsească domiciliul, rămânând, pe timpul nopții, la o vecină.

La data de 17 ianuarie a.c., persoana vătămată a revenit la domiciliu și a avut, din nou, un conflict verbal cu nepotul său, fiind amenințată cu acte de violență și de această dată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violenţă domestică. Având în vedere faptul că victima se afla în stare vădită de panică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile, prin care s-a dispus ca bărbatul, de 33 de ani, să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victimă, acesta luând la cunoștință restricțiile pe bază de semnătură.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com