Bătăile pe fondul consumului de alcool sunt la ordinea zilei în unele familii din Gorj

Polițiștii din Gorj au emis nouă ordine de protecție în ultimele zile împotriva unor persoane acuzate de violență domestică.

La data de 14 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o tânără, de 21 de ani, din comuna Dănciulești cu privire la faptul că între părinţii săi a avut loc un conflict.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică.

Totodată poliţiştii au emis un ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

La aceeaşi dată poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţiei Rurală Motru au mai emis un ordin de protecţie provizoriu fată de un bărbat, de 36 de ani, din localitatea Slivileşti.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fiicei şi soţiei sale, de 14 respectiv 38 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiuni de violența domestică.

La data de 15august a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că o femeie, de 25 de ani, din comuna Prigoria are un conflict cu soțul ei, de 31 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de violență domestică.

Totodată polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de soţia sa.

La data de 15 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile faţă de un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Tismana.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă şi ameninţări asupra fiului şi soţiei sale, de 12 respectiv 37 de ani, ambii din aceeaşi localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de violență destică.

La data de 15 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat din comuna Prigoria.

Din cercetările efectuate de poliţiști a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra soţiei sale, de 66 de ani, din aceeaşi localitate, precum şi asupra unui bărbat, de 51 de ani, din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

 

La data de 17august a.c.,poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizaţi de către o femeie de 52 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea locuinței sale situată în comuna Bâlteni, ar fi fost agresată fizic și verbal de către sora sa, de 55 de ani, din orașul Rovinari.

La faţa locului s-au deplasat polițiști care au constat că între cele două femei a izbucnit un conflict, pe baza unor neînțelegeri privind îngrijirea părinților.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţa domestică.

Totodată poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii de 55 de ani, din localitatea Rovinari..

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi de o tânără, de 27 de ani, cu privire la faptul că în urmă cu o seară, în timp ce se afla pe strada Prieteniei, din orașul Rovinari, a avut un conflict cu fostul concubin, de 42 de ani, din localitate.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență împotriva sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică şi, împotriva bărbatului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de partea vătămată la o distanță mai mică de 10 metri.

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 56 de ani, din orașul Tismana, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliu, fiul său, de 27 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că cele sesizate se confirmă, iar conflictul a fost cauzat pe fondul consumului de alcool.

În urma verificărilor efectuate și întocmirii formularului de evaluare a riscului, a rezultat că, față de tânărul, de 27 de ani, se impune emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 5 zile, fiind evacuat de la domiciliu și stabilindu-i-se interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 50 m față de victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă domestică.

 

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 54 de ani, din orașul Bumbești Jiu, despre faptul că ar avea un conflict cu fiul său, de 33 de ani, cu același domiciliu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că tânărul, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu mama sa și a amenințat-o cu moartea, provocându-i o stare de temere.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare și, totodată au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, tânărului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri de persoana vătămată, respectiv de domiciliul acesteia.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com