Bătaie într-un restaurant din Tismana. Un lăutar a fost lovit de un mesean

La data de 6 martie a.c., Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui local public din oraşul Tismana, unde desfăşura activităţi artistice alături de o solistă, un bărbat de 40 de ani, din comuna Bâlteni, a exercitat acte de violenţă asupra sa, agresându-l fizic și provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile îngrijiri medicale.

De asemenea, prin comportamentul violent manifestat în continuare, agresorul a determinat aproximativ 15 persoane să părăsească incinta localului pentru a-şi asigura integritatea corporală. În baza probatoriului administrat în dosar şi pentru prevenirea săvârşirii unei alte infracţiuni, faţă de agresor s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și aplicarea măsurilor legale în consecință.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.(IPJ Gorj)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com